voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

INQAR Direct is onderdeel van een landelijk autoverhuurnetwerk bestaande uit daadkrachtige ondernemers die er hun specialisme van hebben gemaakt om u te voorzien van de juiste mobiliteit. Naast het vertrouwde contact met onze medewerkers op de verhuurvestigingen Zwolle, Leeuwarden en Meppel kunt u op onze website eenvoudig uw huurauto bestellen. 
Wij zijn bereikbaar onder 0522-237900.

Onze voordelen

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze 
  • Heldere voorwaarden

 voordelig huren zwolle

Nieuws

INQAR Haarlem

INQAR verhuist in Zwolle

Per 1 juni 2018 verhuist INQAR Direct naar een nieuwe locatie in Zwolle. Momenteel treffen we de voorbereidingen om de nieuwe vestiging straks te kunnen gaan betrekken. De nieuwe locatie is niet ver weg van de huidige vestiging. Uiteraard zullen wij de nieuwe vestiging feestelijk openen. Meer informatie volgt nog.

Nieuw adres per 1 juni 2018:
Newtonweg 1E
8013 RD Zwolle

 

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan