voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

Vanaf heden is Autoverhuur Direct veranderd in INQAR Direct. Maar dat is niet het enige, INQAR Direct is onderdeel van een landelijk autoverhuurnetwerk bestaande uit daadkrachtige ondernemers die er hun specialisme  van hebben gemaakt om u te voorzien van de juiste mobiliteit. Naast het vertrouwde contact met onze medewerkers op de verhuurvestigingen Zwolle, Assen, Leeuwarden en Meppel kunt u op onze nieuwe website eenvoudig uw huurauto bestellen. Wij zijn bereikbaar onder 038-7113318.

Onze voordelen

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze 
  • Heldere voorwaarden

 voordelig huren zwolle

Nieuws

INQAR Haarlem

INQAR groeit

Begin 2017 hebben we een nieuwe INQAR-vestiging geopend in Heerhugowaard. Daarmee groeien we door naar 38 vestigingen. We zijn een autoverhuurformule die werkt met lokale autoverhuurders. Ons streven is om zo dicht mogelijk bij u te zijn dus zullen we ook in 2017 blijven groeien.

Voordelige INstap actie

Goedkoop een leuke auto huren? Ga voor de INQAR Twingo! Voor slechts €25,- per dag! Huur bij INQAR en ga voordelig zonder zorgen op pad.

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan