Bakwagen informatie

INQAR Drechtsteden, het grootste aanbod aan verhuiswagensWanneer u gaat verhuizen komt daar al veel bij kijken. Hoe krijgt u alle spullen mee? INQAR heeft voor iedere verhuizing een passende bestelbus te huur. Van klein tot groot en eventueel van alle gemakken voorzien zoals een laadklep of accesoires zoals sjorbanden, meubelhondjes en verhuisdozen.

Wanneer u grotere spullen te verhuizen hebt zoals een bankstel of een grote boekenkast dan is een bakwagen de ideale verhuiswagen. Een bakwagen biedt zee aan ruimte om alle spullen te verhuizen.

Wij hebben twee verschillende bakwagens te huur. Een bakwagen zonder laadlift en een bakwagen met met laadlift. Beide bakwagens hebben een volume van 18 kuub

Informatie bakwagens:
Volume: 18 kuub
Afmetingen: 4,20 x 2,10 x 2,10 meter
U kunt deze bakwagen rijden met rijbewijs: B

     bestelbussen huren zwijndrechtvoordelige verhuisbus huren zwijndrecht                                           

Liever een kleinere bestelbus huren? Dat kan! Bekijk ons gehele bestelbus aanbod.

15% korting op bestelauto's en dubbele cabine bussen

Of u nu gaat verhuizen of een Marktplaats aankoop wilt ophalen. Op bijna al onze bussen geven wij in januari en februari 15% korting op het huurtarief.

 

Naar actie

Last Minute Deals

Iedere vrijdagmiddag verhuren wij last-minutes met een leuke korting. Wij houden er niet van dat onze huurauto's stilstaan en u wilt niet teveel betalen. Vraag dan iedere vrijdag na 15 uur naar ons last-minute aanbod.

Naar actie