Het optimaal invullen van uw mobiliteitsbehoeften.

>>>Bekijk onze actuele SHORTLEASE ACTIE!

Wat is shortlease?
Shortlease is een flexibele mobiliteitsoplossing: voordeliger dan huren en flexibeler dan lease. De huurperiode bedraagt minimaal 30 dagen, daarna is de huur per dag opzegbaar.  Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over autoverzekeringen, wegenbelasting, onderhoud etc. etc.. Dit alles is verzorgd  wanneer u gebruik maakt van het product shortlease. Een complete dienstverlening waarbij ontzorgen van de klant centraal staat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Waarom shortlease?
Wanneer u gebruik maakt van deze vorm van autohuur heeft u geen verplichtingen door langlopende leasecontracten en hoeft u geen investeringen in uw wagenpark te doen. U kunt investeren in middelen die direct omzet voor u opleveren en bent niet langdurig gebonden. Deze vorm van autohuur biedt u de mogelijkheid   snel in te spelen op veranderingen in uw mobiliteitsbehoeften. Denk hierbij aan het overstappen van een personenauto naar een bedrijfsauto of andersom. Een maximale beheersbaarheid van uw kosten met betrekking tot het wagenpark. Bovendien kunt u op deze manier ook de periode tot de levering van uw nieuw aangeschafte auto overbruggen. Deze vorm van autohuur geeft u flexibiliteit in de invullen van uw vervoersbehoeften. 

Wat bieden wij?
INQAR Drechtsteden biedt u ruime keuze uit jonge, representatieve en betrouwbare voertuigen. Onze voertuigen worden onderhouden in onze eigen werkplaats. Tevens verzorgen wij vervangend vervoer tijdens onderhoudswerkzaamheden aan uw leaseauto. U kunt bij ons terecht voor shortlease van zowel personenauto’s als bedrijfsauto’s.

Daarnaast bieden wij vanuit Zwijndrecht een uitstekende service op diverse gebieden: breng- en ophaalservice, snel vervangend vervoer en 24 uurs bereikbaarheid middels diverse kanalen voor schade- en of pechgevallen.

Wij beschikken tevens over een BE-combinatie welke wij gebruiken om de auto's op locatie af te leveren. Deze diensten bieden wij aan voor zakelijke huurders.

Uw auto voor de deur gehaald en gebracht, snelle service is onze kracht!

Voor wie?
Shortlease is een vorm van autoverhuur gericht vooral op de zakelijke markt. Deze vorm van autohuur is o.a. ideaal voor  startende ondernemingen,  bedrijven die op project- of detacheringsbasis werken en ZZP-ers . Daarnaast komt het regelmatig voor dat er een auto nodig is als voorloopauto voor een nieuw te leveren voertuig of wanneer er een piek in de bedrijfsactiviteiten voorkomt, bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft met een seizoen patroon binnen uw branche. In dit soort situaties bieden wij met shortlease een snelle, gerichte oplossing om de (extra) vervoers- behoeften in te vullen. Dit tegen uiterst gunstige tarieven en condities.

De shortleasetarieven kunt u vrijblijvend opvragen bij onze medewerkers. Zij kunnen aan de hand van uw wensen een aanbieding op maat verzorgen. U kunt hiervoor zowel per email als telefonisch contact opnemen, uiteraard bent u ook van harte welkom in Zwijndrecht op onze verhuurvestiging waar onze medewerkers u vakkundig kunnen adviseren. De koffie staat altijd voor u klaar!

De unieke voordelen op een rij:
- Na 30 dagen is de huur per dag opzegbaar.
- Scherpe tarieven.

Vraag een offerte aan

15% korting op bestelauto's en dubbele cabine bussen

Of u nu gaat verhuizen of een Marktplaats aankoop wilt ophalen. Op bijna al onze bussen geven wij in januari, februari en maart 15% korting op het huurtarief.

 

Naar actie

Last Minute Deals

Iedere vrijdagmiddag verhuren wij last-minutes met een leuke korting. Wij houden er niet van dat onze huurauto's stilstaan en u wilt niet teveel betalen. Vraag dan iedere vrijdag na 15 uur naar ons last-minute aanbod.

Naar actie