Over ons

INQAR Drechtsteden is een jong autoverhuurbedrijf gevestigd in Zwijndrecht en gespecialiseerd in mobiliteitsoplossingen zoals autoverhuur en shortlease.  Wij zijn een enthousiast team en bieden onze klanten extra service. Wij hebben ons ten doel gesteld om een ieder zo goed mogelijk te voorzien in zijn of haar vervoersbehoefte. Of het nu gaat om de huur van een personenauto , personenbus , bedrijfsauto of verhuisauto.

Autoverhuur INQAR Drechtsteden, verzorgd de plaatselijke autoverhuur Zwijndrecht en busverhuur Zwijndrecht maar maakt deel uit van de landelijke INQAR-formule. Hierdoor kunnen wij u prijstechnisch diverse voordelen bieden, in combinatie met een stukje flexibiliteit en betrokkenheid richting onze huurders. U bent bij ons aan het juiste adres voor kundig advies, een juiste bediening aan de balie en levering van een nette huurauto.

Voor de zakelijke markt bieden wij zeer scherpe shortlease tarieven.Vele particulieren, kunnen zonder dat ze het weten, stukken voordeliger auto rijden met een huurauto. Ons wagenpark bestaat uit auto’s van diverse gerenommeerde merken en zijn in vele varianten beschikbaar. Wij verhuren personenauto’s (handgeschakeld en automaat), personenbussen, dubbel cabinebussen en bestelauto’s. Van compacte besteller tot bakwagen met hydraulische laadklep. 

De hele regio Drechtsteden en Zwijndrecht, Dordrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Heerjansdam, Alblasserwaard en Moerdijk zijn bij INQAR Drechtsteden van harte welkom! Wij helpen u graag op weg met de juiste huurauto.

Neem contact met ons op.

Huur nu voor €25 per dag

U wilt toch niet teveel betalen? Wij begrijpen dat. Daarom verhuren wij al onze promo-auto voor slechts 25 euro per dag. Dit is incl. btw en daar doen wij ook nog eens 100 km vrij bij. Voordeliger kunnen we het niet maken ;-)

Naar actie

Last Minute Deals

Iedere vrijdagmiddag verhuren wij last-minutes met een leuke korting. Wij houden er niet van dat onze huurauto's stilstaan en u wilt niet teveel betalen. Vraag dan iedere vrijdag na 15 uur naar ons last-minute aanbod.

Naar actie