voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

Bij ons huurt u inclusief BTW, inclusief verzekeringen, inclusief 100 km vrij per dag

Mobiliteit kiest u zelf. Dat is de filosofie van INQAR. In de regio Drechtsteden is INQAR Drechtsteden hét autoverhuurbedrijf voor al uw autoverhuur en shortlease. Komt u uit Zwijndrecht, Dordrecht of omstreken. Bij INQAR Drechtsteden kunt u een auto huren of busje huren voor een dag, een week, een maand of langer, want ook voor shortlease Zwijndrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn te bereiken onder 078-6100394

Up op Agyo huren vanaf 34 eurogoedkoopste personenbus huren zwijndrechtbakwagen huren zwijndrecht 

 Bekijk ons volledige aanbod

 

Onze voordelen

  • Incl. all-risk autoverzekering
  • Incl. ANWB-dekking
  • Incl. gratis 2e bestuurder
  • Gratis haal-en brengservice
  • De goedkoopste in de regio!

 actie huurauto zwijndrecht

Nieuws

INQAR Haarlem

Bestelbussen in allerlei formaten

INQAR Drechtsteden heeft een groot aanbod aan verhuis- en bestelbussen in allerlei maten. De bussen kunnen allemaal met een gewoon B-rijbewijs bestuurd worden. Benieuwd of de bank of het bed wel in de bus past? Check hier de afmetingen van onze bussen. 

November bestelbusmaand

Ook in november hebben we onze bestelauto's extra scherp geprijsd. Onze oktober bestelautoactie hebben wij met een maand verlengd wegens succes!

 

Meer info

Personenbus actie Drechtsteden

In oktober hebben wij een voordelige huuractie op onze 9 persoonsbussen. Ook voor onze luxe verlengde personenbus geldt deze actie.

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan