voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

Bij ons huurt u inclusief BTW, inclusief verzekeringen, inclusief 100 km vrij per dag

Mobiliteit kiest u zelf. Dat is de filosofie van INQAR. In de regio Drechtsteden is INQAR Drechtsteden hét autoverhuurbedrijf voor al uw autoverhuur en shortlease. Komt u uit Zwijndrecht, Dordrecht of omstreken. Bij INQAR Drechtsteden kunt u een auto huren of busje huren voor een dag, een week, een maand of langer, want ook voor shortlease Zwijndrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn te bereiken onder 078-6100394

Up op Agyo huren vanaf 34 eurogoedkoopste personenbus huren zwijndrechtbakwagen huren zwijndrecht 

 Bekijk ons volledige aanbod

 

Onze voordelen

  • Incl. all-risk autoverzekering
  • Incl. ANWB-dekking
  • Incl. gratis 2e bestuurder
  • Gratis haal-en brengservice
  • De goedkoopste in de regio!

 actie huurauto zwijndrecht

Nieuws

INQAR Haarlem

Bestelbussen in allerlei formaten

INQAR Drechtsteden heeft een groot aanbod aan verhuis- en bestelbussen in allerlei maten. De bussen kunnen allemaal met een gewoon B-rijbewijs bestuurd worden. Benieuwd of de bank of het bed wel in de bus past? Check hier de afmetingen van onze bussen. 

Korting op bestelauto’s & bussen

Of u nu gaat verhuizen of een Marktplaats aankoop wilt ophalen. Op bijna al onze bussen geven wij in januari, februari en maart 15% korting op het huurtarief.

 

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan