Koel en vrieswagen

INQAR Adrie Jonk heeft een breed aanbod aan koel- en vrieswagens. De koel- en vrieswagens kunnen flexibel worden gehuurd en zijn ideaal om seizoenspieken op te vangen. Wij verhuren in Hoorn/Zwaag kleine koelwagens en grote uitvoeringen met laadbak en klep.

Zo kunt u terecht voor de verhuur van koel- en vrieswagens van 4,5 tot 55m3.

Het wagenpark van INQAR Adrie Jonk is net zo divers als de wensen van onze klanten. Zo kunt u bij onze vestiging in Zwaag terecht voor de verhuur van koelwagens met meerdere compartimenten, waarbij u tegelijkertijd verschillende producten kunt koelen, vriezen of zelfs verwarmen.

Ook is het mogelijk om op nagenoeg alle types nachtkoeling of standplaatskoeling te gebruiken. Deze koelwagens zijn voorzien van een 230 en/of 380 V aansluiting. Nachtkoeling is vaak gratis, in sommige gevallen wordt hiervoor een kleine meerprijs gevraagd.

Wanneer u regelmatig huurt of voor een langere periode een auto nodig hebt, dan berekenen wij graag een scherp voorstel voor u! Daarnaast kunt u gebruikmaken van haal- en brengservice (gratis of tegen een kleine meerprijs) of huren op rekening. Vraag naar de voorwaarden bij uw verhuuradviseur.

INstap Actie

Met onze promo Twingo rijdt u voordelig en comfortabel rond voor slechts €25,- per dag.

Naar actie