Over ons

Autoverhuur Adrie Jonk bestaat sinds 1963. In dat jaar besloot Adrie Jonk zijn lesauto's op zondag te gaan verhuren. Je gebruikt ze immers toch niet. Vanaf dat moment heeft de autoverhuur zich ontwikkeld tot een apart bedrijf met momenteel een wagenpark van ruim 200 personen-, bestel- en vrachtwagens.

Op 1 april 1992 maakte de naam Autoverhuur Adrie Jonk plaats voor PAM Autoverhuur (Purmerender Autoverhuur Maatschappij). Nog geen tien jaar later, in 2001 werd PAM Autoverhuur weer Adrie Jonk. Autorent Adrie Jonk om precies te zijn. De karakteristieke rood-wit-blauwe wagens maakte plaats voor witte met de -inmiddels- kenmerkende groene streep en later paarse voorkant. De naamswijziging in 2001 werd ingegeven door de aansluiting bij de Autorent-organisatie. Vanaf 1 januari 2015 tot 1 september 2015 hebben we tijdelijk onder Autoverhuur Adrie Jonk zelfstandig auto's verhuurd. Vanaf 1 september jl. hebben we besloten ons toch weer bij een verhuurformule aan te sluiten. Een verhuurformule die ons de mogelijkheid biedt de klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

In 2006 opende Autoverhuur Adrie Jonk een vestiging in Zaandam en een jaar later, eind 2007, werd de vestiging in Zwaag (Hoorn) geopend.

Onderdeel van de Adrie Jonk Groep
INQAR Adrie Jonk is onderdeel van de Adrie Jonk Groep, een all-round mobiliteitsbedrijf met daarin dealerbedrijven, een autoverhuurbedrijf, autolease, Autowaspark Purmerend en een autorijschool.

We zijn één van de grootste autoverhuurbedrijven van de regio, en u begrijpt: dat word je niet zomaar. Wij zijn dan ook constant bezig ons wagenpark af te stemmen op de behoeften van onze klanten en brengen onze service steeds weer naar een hoger plan.

INstap Actie

Met onze promo Twingo rijdt u voordelig en comfortabel rond voor slechts €25,- per dag.

Naar actie