Henk Princen volgt Ruben Lems op

29 juni 2016 - Henk Princen volgt Ruben Lems op bij INQAR

Henk Princen INQARRuben Lems vertrekt per 1 augustus 2016 als Algemeen Directeur van de franchiseformule INQAR. Henk Princen (op de foto) zal hem opvolgen als Algemeen Directeur.

Op 1 september 2010 trad Ruben Lems in dienst als Algemeen Directeur van de inkooporganisatie Europa Service. Onder zijn leiding zette hij in 2015 de autoverhuurformule INQAR in de markt. De INQAR formule ontwikkelde zich in een rap tempo tot een landelijke verhuurketen van professionele autoverhuurders. Momenteel bestaat het netwerk uit 21 ondernemers die bij elkaar 37 vestigingen exploiteren.

Ruben Lems: “Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier en passie vorm gegeven aan het ontwikkelen en in de markt zetten van een professionele autoverhuurformule. Nu het fundament staat is het voor mij een natuurlijk en mooi moment om een fantastische tijd af te sluiten en op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. De komende weken zal ik me volledig inzetten om daar waar ik kan zaken over te dragen en af te ronden.

Henk Princen zal per 1 augustus a.s. de taken van Ruben Lems overnemen en de INQAR formule verder uitbouwen. Henk Princen heeft ruime bestuurderservaring ook bij Europa Service en heeft jarenlang een eigen mobiliteitsbedrijf gerund waaronder een autoverhuurvestiging. Daarnaast is hij reeds jarenlang nauw betrokken bij de organisatie. “Ik zie voor INQAR dan ook prachtige kansen en mogelijkheden voor de toekomst”, aldus Henk Princen.