voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

Zakelijke mobiliteit op maat

INQAR betekent keuze en kwaliteit. Wij kunnen het complete bedrijfsleven mobiliteit op maat aanbieden. Een persoonlijke benadering is een startpunt, kwaliteit in ad hoc maatwerk ons én uw eindpunt. De INQAR-kwaliteit laat zich altijd zien: vanaf de reservering, de rij-ervaring onderweg, tot aan afwikkeling achteraf.

Van gewone personenauto tot bakwagen met laadklep en van zzp’er tot wagenparkbeheerder; bij INQAR bent u op de juiste plek voor mobiliteit op maat. Door onze schaal van grootte en daarbij behorend wagenpark kunnen we u altijd het passende voertuig leveren. Wij denken proactief en oplossingsgericht met u mee. En altijd tegen scherpe tarieven.

Klik hier voor contact met één van onze vestigingen.

Nieuws

INQAR Haarlem

INQAR-netwerk 30 vestigingen


INQAR beschikt momenteel over 30 verhuurpunten verspreid over heel Nederland. Hiermee zijn wij nagenoeg altijd in staat binnen korte tijd uw vraag naar tijdelijk- en/of vervangend vervoer adequaat in te vullen. Wij streven in 2018 naar een netwerk van 40 vestigingen.

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan