voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

INQAR ADRIE JONK - 075-6590123
INQAR Adrie Jonk is al meer dan 12 jaar hét adres voor autoverhuur in de Zaanstreek. Met verhuurvestigingen in Purmerend, Heerhugowaard, Zaandam en Zwaag (Hoorn) kunnen wij snel auto's in deze regio leveren. Met een uitgebreid wagenpark van personenauto's, personenbusjes en bestel- en vrachtwagens van klein tot groot. Tevens verhuren wij ook koel-vries wagens en pick-up's. Zo staat er altijd de juiste huurauto voor u klaar. Voor verhuur van mobiliteit op maat kunt u dus terecht bij INQAR autoverhuur Adrie Jonk. De verhuurder met meer dan 50 jaar ervaring!

 

Onze voordelen

  • Altijd inclusief BTW
  • Incl.100 km vrij per dag
  • Ruime keuze zoals koelwagens
  • Heldere voorwaarden

 Goedkoop auto huren Purmerend bij INQAR Adrie Jonk

Nieuws

INQAR Haarlem

INQAR groeit

Het INQAR netwerk is in zo'n 2 jaar tijd gegroeid naar 38 vestigingen. Het afgelopen jaar hebben we vestigingen geopend in o.a. Den Bosch, Utrecht, Amersfoort, Groningen. De nieuwste INQAR vestiging is geopend door INQAR Adrie Jonk in Heerhugowaard. We zijn een autoverhuurformule die werkt met lokale autoverhuurders. Ons streven is om zo dicht mogelijk bij u te zijn dus zullen we blijven groeien.

INstap Actie Zaandam

Met onze promo Twingo rijdt u voordelig en comfortabel rond voor slechts €19 per dag.

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan