voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

INQAR ADRIE JONK - 075-6590123
INQAR Adrie Jonk is al meer dan 12 jaar hét adres voor autoverhuur in de Zaanstreek. Met verhuurvestigingen in Purmerend, Heerhugowaard, Zaandam en Zwaag (Hoorn) kunnen wij snel auto's in deze regio leveren. Met een uitgebreid wagenpark van personenauto's, personenbusjes en bestel- en vrachtwagens van klein tot groot. Tevens verhuren wij ook koel-vries wagens en pick-up's. Zo staat er altijd de juiste huurauto voor u klaar. Voor verhuur van mobiliteit op maat kunt u dus terecht bij INQAR autoverhuur Adrie Jonk. De verhuurder met meer dan 50 jaar ervaring!

 

Onze voordelen

  • Altijd inclusief BTW
  • Incl.100 km vrij per dag
  • Ruime keuze zoals koelwagens
  • Heldere voorwaarden

 

Nieuws

INQAR Haarlem

VERHUISBERICHT

In Zaandam zijn we verhuisd naar een nieuwe moderne locatie aan de Ronde Tocht 10. U bent uiteraard van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen!

INstap Actie Zaandam

Met onze promo Twingo rijdt u voordelig en comfortabel rond voor slechts €25,- per dag inclusief 150 km vrij per dag. 

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan