Over ons

Voordelig auto huren WoerdenEen auto huren bij INQAR Woerden betekent in zee gaan met een lokale en betrokken onderneming. Ons verhuurteam bestaat uit jonge en gedreven medewerkers. Wij onderscheiden ons in onze persoonlijke en uitstekende service.

Wij maken deel uit van een groeiend franchisenetwerk en zijn BOVAG-gecertificeerd. Dat heeft onder meer als voordelen dat we een scherpe tariefstelling en duidelijke voorwaarden hanteren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wel zo prettig.

INQAR Woerden is onderdeel van INQAR Waddinxveen en Van Leeuwen Autocenter. U vindt ons op de Straat van Gibraltar 7 te Woerden, vlakbij de A12. Wij zijn gevestigd in het pand van Toyota Van Ramselaar.

Meer informatie over het huren van een auto bij INQAR autoverhuur & shortlease? Neem contact op met onze vestiging! Of laat uw gegevens bij ons achter. 

Wintervoordeel bij INQAR Woerden

Geniet van tijdens de winter van onze supervoordelige Twingo! Voor slechts €25,- inclusief 100 km rijdt u in een nieuwe comfortabele auto. Hoe leuk is dat! Reserveer hem snel.

Naar actie

Weekend Deals

Weekend Deals: Bel iedere vrijdag na 13:00 uur voor deze speciale deal.

Naar actie