Over ons

Voordelig auto huren Waddinxveen

Een auto huren bij INQAR Waddinxveen betekent in zee gaan met een lokale en betrokken onderneming. Ons verhuurteam bestaat uit jonge en gedreven medewerkers. Wij onderscheiden ons in onze persoonlijke en uitstekende service.

Wij maken deel uit van een groeiend franchisenetwerk en zijn BOVAG-gecertificeerd. Dat heeft onder meer als voordelen dat we een scherpe tariefstelling en duidelijke voorwaarden hanteren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wel zo prettig.

INQAR Waddinxveen is onderdeel van Van Leeuwen Autocenter. U vindt ons op de Coenecoop 250 te Waddinxveen, vlakbij de A20 / A12.

Meer informatie over het huren van een auto bij INQAR autoverhuur & shortlease? Neem contact op met onze vestiging! Of laat uw gegevens achter.

Optimaal genieten van uw vakantie

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Naar actie

4=2 / 7=4 Herfstactie

Ga lekker voordelig een aantal dagen of een week er op uit tijdens de herfstvakantie. Huur nu een auto voor 4 dagen tijdens de herfstvakantie en betaal slechts 2 dagen. Of huur 7 dagen en betaal slechts 4 dagen.  

Naar actie