voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

INQAR Waddinxveen is dé partner in mobiliteit voor zowel particuliere als zakelijke autoverhuur in regio Gouda, Waddinxveen en Woerden. Waar wij voorheen onder Gouwestroom en Rijnstroom bekend stonden, zijn wij sinds 2015 met vestigingen in Waddinxveen en Woerden aangesloten bij het INQAR-netwerk.

Uit een ruime keuze jonge personen- en bestelauto’s bieden wij u de juiste auto voor een scherpe prijs, mét persoonlijk service. Wij denken ook graag met uw bedrijf mee om het wagenpark zo flexibel mogelijk in te richten. Van daghuur met haal- en brengservice tot een ruime keuze aan shortlease en lease-oplossingen.

INQAR Waddinxveen is gevestigd in Van Leeuwen Autocenter.

Wij zijn bereikbaar op 0182-610415

Bekijk hier ons aanbod

Onze voordelen

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden

 goedkoop huren waddinxveen

Nieuws

INQAR Haarlem

INQAR opent nieuwe vestiging


INQAR is in een jaar tijd gegroeid naar 36 vestigingen. Per 1 april groeit het netwerk verder met de opening van een vestiging in Den Bosch. We zijn een autoverhuurformule die werkt met lokale autoverhuurders. INQAR streeft naar een netwerk van ongeveer 50 vestigingen.

Clubcard Actie Waddinxveen

Leuke auto huren met korting en tegelijk uw club sponsoren?

Dat kan bij INQAR Waddinxveen!

 

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR Autoverhuur & Shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan