voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

INQAR Waddinxveen is dé partner in mobiliteit voor zowel particuliere als zakelijke autoverhuur in regio Gouda, Waddinxveen en Woerden. 

Uit een ruime keuze jonge personen- en bestelauto’s bieden wij u de juiste auto voor een scherpe prijs, mét persoonlijk service. Wij denken ook graag met uw bedrijf mee om het wagenpark zo flexibel mogelijk in te richten. Van daghuur met haal- en brengservice tot een ruime keuze aan shortlease en lease-oplossingen.

INQAR Waddinxveen is gevestigd in Van Leeuwen Autocenter.

Wij zijn  telefonisch bereikbaar op 0182-610415.

Bekijk hier ons aanbod

Onze voordelen

  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Incl. Europa dekking autoverzekering
  • Incl. Personen Inzittenden Verzekering
  • Incl. extra bestuurders

 goedkoop huren waddinxveen

Nieuws

INQAR Haarlem

INQAR groeit

Het INQAR netwerk is in zo'n 2 jaar tijd gegroeid naar 37 vestigingen. Het afgelopen jaar hebben we vestigingen geopend in o.a. Den Bosch, Utrecht, Amersfoort, Groningen en Heerhugowaard. We zijn een autoverhuurformule die werkt met lokale autoverhuurders. Ons streven is om zo dicht mogelijk bij u te zijn dus zullen we blijven groeien.

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR Autoverhuur & Shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan