Ruim aanbod verhuiswagens

U wilt u gaan verhuizen, maar wilt niet teveel uitgeven aan een verhuiswagen. INQAR heeft dat begrepen en heeft een breed aanbod aan voordelige verhuiswagens. Heeft u niet veel te verhuizen dan wilt u niet een te grote verhuiswagen huren. Of verhuist u naar de binnenstad dan is een kleine bestelauto misschien veel handiger dan een ruime bakwagen die het verkeer ophoudt. Uit ons aanbod aan verhuiswagens kunt u zelf bepalen welke bestelwagen het beste bij uw behoefte past. Wanneer u een verhuiswagen bij INQAR huurt krijgt u een jonge en veilige bestelwagen mee. En dat alles tegen een scherp tarief zodat u niet teveel betaalt. Vanzelfsprekend inclusief BTW want wij houden niet van verrassingen achteraf. 

Al onze verhuiswagens tot en met de bakwagens in de Q-klasse zijn te besturen met een B-rijbewijs.

Bekijk ons verhuiswagen aanbod door uw gewenste huurvestiging te selecteren en data te kiezen wanneer u de verhuiswagen nodig heeft. Let op dat het eerste en laatste weekend van de maand er altijd meer verhuizingen plaatstvinden waardoor vroegtijdig reserveren wenselijk is.

Acties bij uw lokale vestiging

Naast landelijke aanbiedingen hebben onze INQAR vestigingen veelal ook lokaal voordelige huuracties. Kijk snel bij uw vestiging in de buurt voor de huuracties.

Naar actie