Over ons

Mobiliteit kiest u zelf. De vrijheid zelf de bestemming te kunnen bepalen of een route uit te stippelen die leidt naar zakelijk succes. Het besef dat mobiliteit bijdraagt aan welzijn en de creatie van kansen, met aandacht voor duurzaamheid en blijvend partnerschap en servicegericht vakmanschap. De wetenschap nooit alleen onderweg te zijn. Dat is waar Gommans en Jansen voor staat.

Gommans en Jansen is een begrip in de regio Venlo, Venray en Roermond. Naast een autobedrijf (Toyota-dealer), een onderhoudsbedrijf (Bosch Car Service)hebben wij ook een verhuurtak onder de naam Gommans en Jansen. Gommans en Jansen is aangesloten bij een landelijk georganiseerde autoverhuurformule, genaamd INQAR. INQAR Gommans en Jansen heeft een sterke regionale binding.

Onze huurauto's in ons kwalitatief onderscheidende wagenpark voldoen aan de meest actuele duurzaamheidsnormen en zijn nooit ouder dan respectievelijk 24 en 36 maanden. Auto's met aanvullende accesoires zijn via ons altijd voorradig. Wie bij INQAR Gommans en Jansen een verhuiswagen huurt, zit niet zonder verhuisdozen- en dekens, sjorbanden en steekkarretjes. Uw mobiliteit kiest u zelf, maar INQAR Gommans en Jansen kiest ervoor om met u mee te denken.

Uw verhuuradviseurs:


Autoverhuur Venlo    verhuuradviseur Venlo
Sharon Spreuwenberg              Burak Celik