voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

T 077-4640707
In Venlo is INQAR Gommans en Jansen de partner in mobiliteit voor zowel de particulier als de zakelijke klant. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u de huurauto uit te zoeken die het beste bij uw doel past. Wanneer u bij INQAR Gommans en Jansen een auto huurt, kunt u ervan op aan dat u onbezorgd op reis kunt in een comfortabele jonge huurauto. INQAR Gommans en Jansen, uw partner voor onderweg!

Over ons

INQAR balie
‘Mobiliteit kiest u zelf’, dat is de filosofie die INQAR uitdraagt. INQAR staat klaar voor zowel de zakelijke klanten als de privé consument. Binnen de flexibele autoverhuur is INQAR meedenkend en gaan we oplossingsgericht te werk.
We denken niet alleen mee, maar komen ook met slimme oplossingen.

Onze voordelen

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Heldere voorwaarden
  • Ruime keuze (ook Camperverhuur)

 INQAR

Nieuws

INQAR Haarlem

NU OOK VERHUISDOZEN TE KOOP


INQAR Gommans en Jansen biedt nu ook sterke voordelige verhuisdozen aan. Koop ze per stuk of in grotere getalen naargelang u er nodig heeft. Klik hier voor meer informatie.

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan