FC De Heuvelrug

Zaalvoetbal vereniging FC De Heuvelrug uit Veenendaal bestaat sinds 2014 en komt (na 3 opeenvolgende kampioenschappen) uit in de Topklasse van het Nederlandse zaalvoetbal, het derde niveau van Nederland. De vereniging is opgericht voor en door Veenendaalse jongeren en bestaat inmiddels uit 3 teams die uitkomen in de KNVB zaalvoetbalcompetitie. FC De Heuvelrug heeft de ambitie om een gevestigde naam te worden in de hoogste divisies van het Nederlandse zaalvoetbal.

Naast de sportieve ambities is FC De Heuvelrug een maatschappelijk betrokken vereniging. Zo organiseren wij (in samenwerking met Sportservice Veenendaal) zaalvoetbalclinics voor basisscholen en zijn wij betrokken bij de Koningsspelen en de Nationale Buitenspeeldag. Zaalvoetbal is een prachtige sport die meer moet gaan leven in de regio en daarin wil FC De Heuvelrug een voortrekkersrol vervullen.
 
FC De Heuvelrug speelt haar thuiswedstrijden in Sporthal Oost in het Ontmoetingshuis. Ook een keer een wedstrijd willen bezoeken of wilt u meer informatie over FC De Heuvelrug? Kijk dan op www.fcdeheuvelrug.nl en http://www.facebook.com/fcdeheuvelrug 

De toegang is gratis!

 

Voordelige INstap Actie

Goedkoop een leuke auto huren? Ga voor de INQAR promo auto! Voor slechts €25,- per dag! 

Naar actie