Cabrioweer

Cabrioweer

Het dak kan er weer af

De zon schijnt weer vaker en de temperatuur is aangenaam. Dat betekent dat het dak er weer af kan. INQAR Veenendaal heeft naast de reguliere huurauto's ook een mooie cabrio te huur. Een Fiat 500 met open dak. En dat tegen een voordelig tarief. Geniet van een mooie rit door het prachtige landschap. Bv. de drukte van de stad even zat. Toer eens een dagje door de Betuwe met een cabrio. Ervaar de frisse lucht en het vrije gevoel. Een cabrio huren is echt een belevenis. Zeker in deze kekke Fiat 500. 

Een weekendje weg kan natuurlijk ook. Rij lekker langs de kust van Zeeland tot aan de punt in Den Helder. Of steek het IJsselmeer over via de afsluitdijk en ervaar Friesland eens op een andere manier met een cabrio. Genoeg opties om eens op een andere manier een leuk weekendje weg te hebben. Cabrio rijden in de Limburgse heuvels of Belgische Ardennen is ook echt een unieke ervaring. 

Vraag bij INQAR Veenendaal naar de beschikbaarheid want in de zomermaanden is de Fiat-cabrio erg populair. Wees er dus op tijd bij met het reserveren.

De Fiat 500 cabrio bij INQAR Veenendaal kost per dag €34,- incl. 100 km vrij per dag incl. BTW.

De borg bedraagt €1000,- via PIN of Creditcard te voldoen.

Neem contact op met de vestiging

Voordelige INstap Actie

Feestelijke IN-stap actie

Naar actie