voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

Aan de rand van Veenendaal, vlakbij de A12 en de McDonald’s, is INQAR Veenendaal gevestigd. Wij hebben een zeer trouwe staat van dienst en dat merkt u direct als u een auto bij ons huurt. Uw vervoersbehoefte staat voorop en wij werken hard om aan uw wensen tegemoet te komen. Daadkrachtig en met toewijding. Meedenken met onze klanten is onze tweede natuur. Wij liggen dicht tegen Ede aan dus ook inwoners uit Ede en omgeving kunnen een auto huren bij ons. 0318-734172

 

 

Nieuws

vakantieauto huren veenendaalHandig voor op vakantie: Skibox huren

Nooit meer ruimte te kort op skivakantie! Bij INQAR Veenendaal kunt u ook een skibox huren. Dat kan met of zonder huurauto. De skibox past met universele dakdragers op nagegenoeg iedere nieuwe personenauto. Bel voor meer informatie of om te reserveren. 

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan