INQAR Dallinga nieuwe hoofdsponsor “Bedrijvenloop”

INQAR Dallinga sponsor Stadsloop Appingedam Hét sportieve regionale evenement van 2016, de Stadsloop Appingedam, heeft voor het onderdeel “Bedrijvenloop” een nieuwe sponsor van formaat. 

Met deze woorden kondigen we aan dat ons verhuurbedrijf INQAR Dallinga de nieuwe sponsor is van het onderdeel “Bedrijvenloop”. En daar zijn we best een beetje trots op! We zochten een mogelijkheid om onze maatschappelijke betrokkenheid in de regio Delfzijl-Appingedam meer te laten zien en het sponsoren van zo’n groot(s) evenement is de ideale manier.

Er heerst altijd een sfeer van sportiviteit en echte Groninger gezelligheid bij dit evenement en daar voelen wij van Dallinga ons prima thuis! Veel van de deelnemers komen uit onze klantenkring en dat geeft toch een extra “WIJ-gevoel”. En uiteraard zijn wij ook van de partij!

Dus zet 25 juni alvast in de agenda en doe mee of kom kijken naar de INQAR Dallinga Bedrijvenloop

Tot ziens op de 2016 editie van Stadsloop Appingedam.

Inschrijven kan via http://stadsloopappingedam.nl/

 

Optimaal genieten van uw vakantie

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Naar actie

Nieuw bij INQAR Dallinga: last minute weekend deals!

Heeft u een weekend weg gepland? Of zomaar een spontane actie? Rij dan nu tegen zeer scherpe tarieven een weekend lang comfortabel in een auto van INQAR Dallinga 

 

Naar actie