Over ons

Dallinga profiteert van de schaalvoordelen van INQAR Autoverhuur & Shortlease, die ernaar streeft de grootste autoverhuurder van Nederland te worden. Dat betekent dat ons wagenpark altijd over de juiste huurauto voor u beschikt en dat u profiteert van scherpe tarieven en duidelijke voorwaarden.

INQAR Dallinga werkt samen met u aan de beste mobiliteitsoplossing op het gewenste moment. Mobiliteit op maat, noemen wij dat. Zo weet u altijd zeker dat u uw bestemming op een veilige manier bereikt. Kwaliteit staat bij ons voorop en we zijn bijzonder toegewijd aan u als klant. U kunt van ons dus zonder uitzondering altijd de beste service in autoverhuur verwachten.

Meer autoverhuurinformatie krijgt u van onze vestiging!

Optimaal genieten van uw vakantie

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Naar actie

Nieuw bij INQAR Dallinga: last minute weekend deals!

Heeft u een weekend weg gepland? Of zomaar een spontane actie? Rij dan nu tegen zeer scherpe tarieven een weekend lang comfortabel in een auto van INQAR Dallinga 

 

Naar actie