Auto huren zonder creditcard met het 'Geen waarborg pakket'

Wil je in het buitenland een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen? Dat is tegenwoordig mogelijk met het 'Geen waarborg servicepakket' van Sunny Cars!

Met het 'Geen waarborg pakket' hoef je dus niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en krijg je toch de huurauto mee. Een auto huren wordt nu wel heel toegankelijk!

Eindelijk, een auto huren zonder creditcard!

Sunny Cars neemt het risico voor de borg volledig over en staat dus garant bij de verhuurder. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Je hoeft bij het ophalen van de huurauto dus alleen de voucher in te leveren en kan zó met je huurauto op pad, zonder een waarborg achter te laten. Stel: je hebt tijdens je vakantie schade aan de huurauto, krijgt een bekeuring of na inleveren een extra rekening omdat je je niet aan de afgesproken tankregeling houdt. De plaatselijke verhuurder belast deze kosten aan ons door. Wij belasten ze vervolgens weer aan jou door. Tenzij de kosten vallen onder onze regeling ‘terugbetaling eigen risico’, dan zijn ze uiteraard gewoon gedekt.

Beschikbaar op populaire zonbestemmingen

Je kunt op steeds meer bestemmingen boeken met het 'Geen waarborg pakket'. Een auto huren zonder creditcard kan al op:

Landen

Bestemmingen

De Balearen Mallorca, Menorca en Ibiza
Canarische Eilanden Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife en Lanzarote
Griekenland Griekenland vasteland en eilanden (op Kreta alleen op Chania en Heraklion luchthaven)
Kroatië Alle verhuurlocaties
Portugal Madeira, Faro luchthaven, Lissabon luchthaven en Porto luchthaven
Spanje Malaga luchthaven
Curaçao Curaçao-Hato luchtaven en Willemstad


Hoe boek ik een huurauto zonder creditcard als waarborg?

  1. Boek minimaal 5 dagen voor huuraanvang.
  2. Kies hiervoor in stap 2 van het boekingsproces voor de optie 'Geen Waarborg'. Nu worden alle huurauto´s getoond waarbij het mogelijk is deze zonder waarborg op te halen. Maak hieruit je keuze.
  3. Registreer vooraf via de registratielink. De link ontvang je na het maken van je reservering. Alleen met een volledig ingevuld registratieformulier kunnen we namelijk de reservering bevestigen en kun je een auto huren zonder creditcard.

 Klik hier voor het auto aanbod in het buitenland