Blije klanten is je drive!

Medewerkers Customer Service

Op ons hoofdkantoor zoeke wij voor ons landelijk opererende franchise autoverhuur netwerk enthousiaste Customer Service Medewerkers. Word jij ook zo vrolijk van blije klanten? Jij kent de klanten bij naam en doet ze iedere dag weer verbazen. Zowel in servicegerichtheid als in klantvriendelijk contact. Zo weet je pijlsnel de klantbehoefte in kaart te brengen en te matchen met ons aanbod. Altijd door middel van een leuk en vlot contact. De ene keer doortastend en de andere keer via een social talk. Je voelt feilloos aan waar de klant blij van wordt. Je bent de spil in onze organisatie doordat je dagelijks contact hebt met onze franchisenemers én de klanten.

Wat je verder van de job kunt verwachten? 
Jij bent het visitekaartje voor onze externe en interne klant. Zo neem je reserveringen en vragen aan en zet je die intern uit. Dit is de ene keer telefonisch en de andere keer per mail en in de toekomst wellicht via onze sociale media kanalen. Vanuit jouw passie om de klant zo goed mogelijk te helpen, zoek je altijd naar een passend aanbod. Je koppelt het aanbod op een klantvriendelijke manier binnen de afgesproken termijn terug.

Daarnaast ondersteun je het team op meerdere vlakken zoals;

 • Lichte secretariële en administratieve werkzaamheden (bijhouden van analyses)
 • Sales ondersteuning, telefonisch actief benaderen van potentiële klanten.
 • Marketing werkzaamheden zoals, content website actualiseren. 

 
Wat we van jou verwachten? 
Jij geeft onze interne en externe klanten een ‘warm welkom’ door hen te helpen met een reservering of een vraag; daar doe je het voor bij INQAR. Je schakelt graag een versnelling op en maakt het verschil. Hou jij er van om de klant op weg te helpen en geeft het je een kick om samen met een compact team te werken aan een optimale klantbeleving? Dan is deze baan echt iets voor jou! Daarbovenop breng je mee: 

 • Minimaal een mbo-opleiding.
 • 1 á 2 jaar ervaring als Customer Service Medewerker is een pré.
 • Uitstekende kennis Nederlandse taal (spreken en schrijven)
 • Je bent een ster in het managen van de klantverwachting
 • Een flexibele werkinzet en een probleemoplossende instelling
 • Administratieve taken pak jij efficiënt, gestructureerd en nauwkeurig op


Wat bieden wij jou?
Jij staat iedere dag voor ons klaar voor onze klanten. We bieden een werkplek aan in een dynamische omgeving, waar je je kunt ontwikkelen. Dat betekent voor jou; 

 • Per direct (32-40 uur) in Amersfoort (Parttime bespreekbaar)
 • Een leuke werkplek binnen een ambitieuze en enthousiaste organisatie;
 • Een informele manier van werken waarbij het resultaat telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.
 • Een salaris dat past bij jouw kennis, opleiding en ervaring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.


Wie is INQAR?

INQAR is een groeiend landelijk franchisenetwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met een uitstekende dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen. INQAR levert huurauto’s aan zowel particulieren als zakelijke klanten. De ondernemers werken iedere dag voor de klant met het voornemen het elke dag beter te doen. Een persoonlijke benadering is altijd het startpunt en een enthousiaste klant het eindpunt.

Solliciteer op deze functie
Solliciteer nu als je interesse hebt in deze vacature! Wij zien je motivatie inclusief CV tegemoet uiterlijk maandag 23 april a.s.. Je kan je sollicitatie richten aan Tom Gunther (directeur), .

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Acties bij uw lokale vestiging

Naast landelijke aanbiedingen hebben onze INQAR vestigingen veelal ook lokaal voordelige huuracties. Kijk snel bij uw vestiging in de buurt voor de huuracties.

Naar actie