voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

INQAR autoverhuur is nu ook in Utrecht gevestigd. INQAR B.A.S is een zeer ervaren autovehuurder. Naast Arnhem  en Amersfoort zijn wij ook gevestigd in Utrecht. INQAR B.A.S. is onderdeel van een landelijk autoverhuurnetwerk bestaande uit daadkrachtige ondernemers die er hun specialisme van hebben gemaakt om u te voorzien van de juiste mobiliteit. Wij zijn gevestigd aan de Meijewetering 21 en bereikbaar onder
085-0444510.
Klik hier voor onze verhuurvestiging in Arnhemklik hier voor onze vestiging Amersfoort

Onze voordelen

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden

 voordelig auto huren utrecht

Nieuws

Domtoren Utrecht

INQAR groeit

Het INQAR netwerk is in zo'n 2 jaar tijd gegroeid naar 37 vestigingen. Het afgelopen jaar hebben we vestigingen geopend in o.a. Den Bosch, Utrecht, Amersfoort, Groningen en Heerhugowaard. We zijn een autoverhuurformule die werkt met lokale autoverhuurders. Ons streven is om zo dicht mogelijk bij u te zijn dus zullen we blijven groeien.

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan