Ster ZLM Toer 2016

INQAR mobiliteitspartner ster zlm toerVoor het tweede jaar op rij levert INQAR voertuigen aan de organisatie van de Ster ZLM Toer. INQAR voorziet de organisatie van de wielrenkoers van bestelwagens en personenbussen. Daarmee is de landelijke autoverhuurder één van de mobiliteitspartners van de profwielerronde Ster ZLM Toer. De meerdaagse wielerwedstrijd wordt dit jaar verreden van 15 tot en met 19 juni. Deze wielerwedstrijd is één van de grotere meerdaagse wielerwedstrijden in Nederland en vormt een onderdeel van de UCI Europe tour. Afgelopen jaar won André Greipel het eindklassement.

De Ster ZLM Toer valt precies tussen de Giro d’Italia en de Tour de France in. De wielergekte is dit jaar extra groot vanwege het succes van Steven Kruiswijk in de Giro. De wielerploegen zien de STER ZLM Toer dan ook als een geschikte voorbereiding. De Ster ZLM Toer wordt dit jaar al weer voor de 30e keer verreden en doet dit jaar de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg aan.

INQAR is een franchiseformule van zelfstandige ondernemers. Middels een passie bij één van de franchisepartners is INQAR in contact gekomen met de organisatie. De organisatie van de Ster ZLM Toer heeft reeds jarenlang een vaste partner als het gaat om personenwagens. Echter, voor het vervoeren van spullen en personen heeft de organisatie ook behoefte aan vervoer op het gebied van bestelwagens en personenbussen. Dennis Hutjes van INQAR Nederland:  “Wielrennen leeft weer helemaal in de samenleving. Zeker na de Tour start vorig jaar en de Giro start dit jaar. Daar komt het succes van de Nederlandse wielrenners ook nog eens bij. Wij zien de sport en in het bijzonder de wielersport als een uitgelezen kans om onze naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast ondersteunen wij, als autoverhuurder en wielerliefhebber, de organisatie graag met onze expertise om de koers mede mogelijk te maken.”

Meer informatie over het wedstrijdschema van de Ster ZLM Toer is te vinden op de website www.sterzlmtoer.nl.

Samen op Wintersport

Met de WintersportDeal ga je voordelig, veilig en onbezorgd op wintersport. Rij kilometervrij, inclusief winterbanden en sneeuwkettingen. 

Naar actie

voordelige huuractie: €25 per dag

Huur nu onze Promo auto voor een spotprijs! Deze supervoordelige auto huur je namelijk voor maar €25,- pd. inclusief 100 km vrij.

Naar actie