voor autoverhuur & shortlease

Reservering maken


Vestiging

Tilburg | 013-543 1564
Auto huren in Tilburg? Dat doet u op industrieterrein Vossenberg, bij autoverhuur Ad Melissant. Sinds 1 januari 2015 is onze naam gewijzigd: we heten nu INQAR Ad Melissant. Zo kunnen wij u en de rest van onze lokale verhuurmarkt nog beter bedienen. Verder blijven wij natuurlijk de vertrouwde ideale partner in autoverhuur en shortlease in Tilburg en omgeving.

 

 

ONZE USP'S

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden

 

INQAR

Nieuws

INQAR Haarlem

Nieuwe autoverhuur-formule van start


Per 1 januari 2015 is INQAR in Nederland van start gegaan. De nieuwe autoverhuurformule werkt met lokale autoverhuurders. INQAR streeft binnen een jaar naar een netwerk van 60 vestigingen.

Personenbus-actie

Personenbus huren? Dat doet u bij INQAR Ad Melissant natuurlijk! INQAR Ad Melissant is specialist in het verhuren van personenvervoer.

Meer info

INQAR Selfie Actie

Zie jij een INQAR-auto of huur je zelf zo'n leuke INQAR auto, maak dan meteen een INQAR-selfie en post die op Twitter of Instagram met #INQARSELFIE en win!

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan