voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

 

 Ad Melissant Tilburg | 013-543 1564
Auto huren in Tilburg? Dat doet u op industrieterrein Vossenberg, bij autoverhuur INQAR Ad Melissant. Doordat wij aangesloten zijn bij INQAR kunnen wij u en de rest van onze lokale verhuurmarkt nog beter bedienen. INQAR Ad Melissant, dé vertrouwde ideale partner in autoverhuur en shortlease in Tilburg en omgeving.

 

 

Onze voordelen

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden

 Goedkoop auto huren Tilburg

 

Nieuws

INQAR Haarlem

INQAR opent nieuwe vestiging


Het INQAR-netwerk is in oktober weer met een vestiging gegroeid. Zo hebben we een vestiging in Amersfoort geopend. We werken stuk-voor-stuk met lokale autoverhuurders. INQAR streeft naar een netwerk van 50 vestigingen.

Winteractie

Rijd zorgeloos en maak gebruik van onze spectaculaire winteractie! Met all-in tarief. Dus naast een scherp actietarief ook onbeperkte kilometers.

 

Meer info

Personenbus-actie: €90 per dag

Personenbus huren? Dat doet u bij INQAR Ad Melissant natuurlijk! INQAR Ad Melissant is specialist in het verhuren van personenvervoer.

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan