Over ons

INQAR CityRent Autoverhuur heeft altijd een auto die bij u past!!!

Zowel voor de zomer- als wintervakantie, een dagje weg met het gezin of voor een partijtje, bij INQAR CityRent Autoverhuur bent u aan het juiste adres.

Naast verhuisbusjes, personenbusjes en grote luxe personen auto's heeft INQAR CityRent Autoverhuur ook voor meerdere mogelijkheden voor budget prijzen.
Als Club CityRent lid geniet u altijd van scherpe tarieven, extra scherpe weekend tarieven en ook nog een tot wel 50% korting in vakantie periodes.

Voor zakelijke klanten bieden wij o.a. ook haal en brengservice. Onze zakelijke account klanten kunnen hun wensen en eisen aangeven o.a. week- of maandfacturatie, auto's altijd voorzien van navigatie etc....

Naast het huidge zeer ruime aanbod aan auto's heeft INQAR CityRent sinds kort ook aardgas auto's in de verhuur. Niet alleen personen auto's maar ook bbestelbusjes. Deze vorm van verhuur is niet alleen voordelig voor het millieu maar ook nog eens voordelig voor de portomonee.

Voor advies over de huurauto die het beste bij u past neemt u eenvoudig contact op met onze verhuurvestiging in Rotterdam:

Neem contact op

Optimaal genieten van uw vakantie

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Naar actie

Altijd in beweging met INQAR Club CityRent

Rij nog voordeliger als Clubmember van INQAR Cityrent en profiteer van de vele voordelen met de gratis INQAR Club CityRent pas. Vraag de pas vandaag nog gratis aan.  

Naar actie