Over ons

INQAR CityRent Autoverhuur heeft altijd een auto die bij u past!!!

Zowel voor de zomer- als wintervakantie, een dagje weg met het gezin of voor een partijtje, bij INQAR CityRent Autoverhuur bent u aan het juiste adres.

Naast verhuisbusjes, personenbusjes en luxe personen auto's heeft INQAR CityRent Autoverhuur ook meerdere mogelijkheden voor budget prijzen.
Als Club CityRent lid geniet u altijd van scherpe tarieven, extra scherpe weekend tarieven en ook nog een tot wel 50% korting in vakantie periodes.

Voor zakelijke klanten bieden wij o.a. ook haal- en brengservice. Onze zakelijke account klanten kunnen hun wensen en eisen aangeven :  week- of maandfacturatie, auto's altijd voorzien van navigatie etc....

Naast het huidige zeer ruime aanbod aan auto's heeft INQAR CityRent sinds kort ook aardgas auto's in de verhuur. Niet alleen personen auto's maar ook bestelbusjes. Deze vorm van verhuur is niet alleen voordelig voor het milieu maar ook nog eens voordelig voor de portomonnee.

Voor advies over de huurauto die het beste bij u past neemt u eenvoudig contact op met onze verhuurvestiging in Rotterdam:

Neem contact op