voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

CityRent Autoverhuur is al ruim 35 jaar een betrouwbare autoverhuurder voor zowel de zakelijke als de particuliere klanten. INQAR CityRent is onderdeel van een landelijk autoverhuurnetwerk. Hierdoor kunnen wij onze klanten in heel Nederland voorzien van de juiste mobiliteit. Naast het vertrouwde contact met onze medewerkers op de verhuurvestiging in Centrum Rotterdam kunt op onze website eenvoudig uw huurauto reserveren. Heeft u vragen of twijfelt u? Neem gerust contact met ons op, door onze ervaring weten wij dat wij altijd een auto hebben die bij u past!
Wij zijn bereikbaar onder 010-4135958 of via .

 

Over ons

 

INQAR CityRent Autoverhuur

  

INQAR CityRent is een echte specialist in mobiliteitsoplossingen voor zowel particulier als de zakelijke klant. Al meer dan 30 jaar een begrip in Rotterdam!.

Voor particulieren hebben wij het zeer voordelige Club CityRent tarief, schrijf u gratis is en maak o.a. gebruik van onze uiterst scherpe weekend tarieven!!.

Zakelijk voordelig huren zonder zorgen, facturatie achteraf en geen borg? Vraag naar onze account mogelijkheden.

Voor meer informatie of reserveringen: 010 413 59 58 of

Onze voordelen

INQAR CityRent Rotterdam

  • Huren bij u in de buurt
  • Heldere voorwaarden
  • Een scherp tarief
  • In centrum Rotterdam
  • Altijd een auto die bij u past

Inqar CityRent Rotterdam

Nieuws

autohuren Rotterdam

Auto huren in hartje centrum

Onze verhuurvestiging ligt in hartje centrum. Even een auto nodig voor een afspraak, weekendje weg of vakantie? Of gaat u verhuizen? Wij hebben altijd passend aanbod. Klik hier voor contactgegevens.

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

Vraag informatie aan