voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

T 077-4640707
INQAR Gommans en Jansen is in Roermond de partner in mobiliteit voor zowel de particulier als de zakelijke klant. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u de huurauto uit te zoeken die het beste bij uw doel past. Wanneer u bij INQAR Gommans en Jansen een auto huurt, kunt u ervan op aan dat u onbezorgd op reis kunt in een comfortabele jonge huurauto. 

 

Onze voordelen

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Heldere voorwaarden
  • Ruime keuze (ook Camperverhuur)

 INQAR Roermond

Nieuws

camper huren tilburg

NU OOK CAMPERS TE HUUR


Maakt u vakantieplannen? Overweeg dan eens een campervakantie. Met de camper op vakantie is helemaal hip! Gaan en staan waar u maar wilt. Wij bieden nu ook campers te huur aan. Klik hier.

INQAR Twingo Deal

U wilt goedkoop rijden. INQAR begrijpt dat, huur daarom nu onze supervoordelige Promo Twingo! Slechts €25,- per dag incl. 100 km vrij en bij ons wel inclusief BTW.

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan