INQAR Nooteboom hoofdsponsor

16 mei 2017 | 22 Jaar geleden op vrijdag 23 juni 1994, werd de 1e wielerronde Rijsoord verreden. Een, droom, van initiatiefnemer Hans van Mastrigt, werd eindelijk werkelijkheid. Samen met de medeoprichters John van Gameren, Piet van der Meulen, Wim van Wingerden en Wout Bestebreurtje en met Koos de Klerk als adviseur, kon dankzij de garantstelling van Gert Willemstein de 1e Rijsoordse ‘Draai Rond de Kraai"van start gaan. Ondertussen is in de achterliggende jaren de Rijsoordse ronde uitgegroeid tot een evenement dat een zeer goede naam heeft bij zowel de wielrenners als ook het publiek.

Zaterdag 13 mei 2017 De Draai Rond de Kraai
Op zaterdag 13 mei 2017 is de 22e editie van de Wielerronde Rijsoord ‘De Draai Wielrennen INQAR NooteboomRond de Kraai’ verreden. Dit jaar werden de prijzen in 4 categorieën verdeeld. Om 12.30 uur werd er gestart met de Sportklasse die 40km aflegden.Daarna gingen de Amateurs om 14.00 uur van start voor 60km.De Elite/Belofte Club- Vrouwen/Amateur-Vrouwen startten om 15.15 uur voor hun 50km.Tot slot waren de Elite-Mannen/Beloften om 17.00 uur aan de beurt voor hun 90km.


Meer dan alleen wielrennenDraai rond de Kraai
Ook voor ontspanning werd gezorgd. Melvin Wind, de Rijsoordse combinatiefunctionaris van Sport en Welzijn, heeft samen met diverse medewerkers er weer voor gezorgd dat de aanwezige kinderen volop plezier en ontspanning konden beleven op het parkeerterrein terwijl ouders, vanaf het parcours, zowel naar het wielrennen als naar hun kinderen konden kijken.

VIP tent voor iedereen
Zoals al jaren gebruikelijk was er ook dit jaar en grote tent langs het parcours. Deze tent was voor iedereen toegankelijk.  

wielrennen RotterdamINQAR Nooteboom draagt dit wielerevenement al jaren een warm hart toe en was dit jaar wederom hoofdsponsor van de Draai Rond De Kraai. Wie o Wie rijdt er komend jaar als eerste onder de INQAR boog door?

TOT VOLGEND JAAR!