voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

U wilt onbezorgd een comfortabele auto huren tegen een scherp huurtarief. INQAR Nooteboom begrijpt dat. Wij zijn gespecialiseerd inhet verhuren van auto en zijn gevestigd in Ridderkerk. Wij voorzien geheel Ridderkerk en Rotterdam Zuidzijde van huurauto's en shortlease. Wij maken deel uit van INQAR, één van de snelst groeiende autoverhuurders in Nederland. Met zo'n 37 vestigingen in Nederland garanderen wij een landelijke dekking en zijn de mogelijkheden onbeperkt: van een New Beetle huren in Ridderkerk tot een verhuisbus huren in Rotterdam.
Nooteboom biedt het allemaal. T 0180 - 415 300

 

Over ons

INQAR autoverhuur balie Ridderkerk

‘Mobiliteit kiest u zelf’, dat is de filosofie die INQAR uitdraagt. INQAR staat klaar voor zowel de zakelijke klanten als de privé consument. Binnen de flexibele autoverhuur is INQAR meedenkend en gaan we oplossingsgericht te werk.
We denken niet alleen mee, maar komen ook met slimme oplossingen.

Onze voordelen

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden

INQAR Vestiging Ridderkerk

Nieuws

Sponsoring

Maatschappelijk betrokken

INQAR Nooteboom is al jarenlang hoofdsponsor van de lokale wielerronde De Draai rond de Kraai. Ook dit jaar kwamen wielerliefhebbers weer aan hun trekken. In het weekend van 13 mei was het weer een sportief feest! Lees verder.

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan