voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

U wilt onbezorgd een comfortabele auto huren tegen een scherp huurtarief. INQAR Nooteboom begrijpt dat. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van auto en zijn gevestigd in Ridderkerk. Wij voorzien geheel Ridderkerk en Rotterdam Zuidzijde van huurauto's en shortlease. Wij maken deel uit van INQAR, één van de snelst groeiende autoverhuurders in Nederland. Met zo'n 37 vestigingen in Nederland garanderen wij een landelijke dekking en zijn de mogelijkheden onbeperkt: van een New Beetle huren in Ridderkerk tot een verhuisbus huren in Rotterdam. Nooteboom biedt het allemaal.

Over ons

INQAR autoverhuur balie Ridderkerk

‘Mobiliteit kiest u zelf’, dat is de filosofie die INQAR uitdraagt. INQAR staat klaar voor zowel de zakelijke klanten als de privé consument. Binnen de flexibele autoverhuur is INQAR meedenkend en gaan we oplossingsgericht te werk.
We denken niet alleen mee, maar komen ook met slimme oplossingen.

Onze voordelen

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden

INQAR Vestiging Ridderkerk

Nieuws

INQAR Autoverhuur nieuws

INQAR opent nieuwe vestiging


INQAR Nooteboom behoort tot een landelijk netwerk van lokale verhuurvestigingen. In mei is het netwerk uitgebreid met de opening van een vestiging in Nijmegen. Momenteel heeft INQAR 37 vestigingen door het land. Onze ambitie is om door te groeien naar 50 vestigingen.

Feestelijke INstap actie

Wij vieren feest u viert mee. Huur nu onze supervoordelige Twingo!

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan