Flexibele zakelijke mobiliteit

Hebt u een voorloopauto nodig voor een nieuwe medewerker of heeft u voor langere tijd een bestelwagen nodig? Dan is een tijdelijke auto van Autoverhuur Adrie Jonk de oplossing. Hierbij least u een personen,- bestel- of vrachtauto voor één maand tot maximaal twee jaar tegen een zeer scherp tarief.

De shortlease tarieven van Autoverhuur Adrie Jonk zijn full-operational, dat wil zeggen dat u voor een vast bedrag per maand helemaal klaar bent. Inclusief onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekeringen. Alleen de brandstof betaalt u zelf.

Na een maand zijn de auto's per dag opzegbaar, u zit dus nooit lange tijd vast aan een auto die u niet meer kunt gebruiken.

U huurt bijvoorbeeld al een Citroen C1 vanaf € 372,- of een bestelauto vanaf € 475,-per maand. deze prijzen zijn exclusief BTW maar inclusief verzekeringen, MRB, onderhoud en dergelijk.

Uiteraard maken we graag een passende offerte voor uw mobiliteitsvraag. Neem hiervoor contact op met Arno Jonk, bereikbaar op telefoonnummer 0299- 46 99 99 of mail naar .

Bekijk onze scherpe shortleasetarieven op www.topshortlease.nl

voor de directe link: http://www.topshortlease.nl/#/

Optimaal genieten van uw vakantie

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Naar actie

INstap Actie

Met onze promo Twingo rijdt u voordelig en comfortabel rond voor slechts €19 per dag.

Naar actie