voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

INQAR ADRIE JONK | 0299 - 469999
INQAR Adrie Jonk is al meer dan 50 jaar hét adres voor autoverhuur in Purmerend en omstreken. Met verhuurvestigingen in Purmerend, Heerhugowaard, Zaandam en Zwaag (Hoorn) kunnen wij snel auto's in deze regio leveren. Met een uitgebreid wagenpark van personenauto's, personenbusjes en bestel- en vrachtwagens van klein tot groot.Tevens verhuren wij ook koel-vries wagens en pick-up's. Zo staat er altijd de juiste huurauto voor u klaar. Voor verhuur van mobiliteit op maat kunt u dus terecht bij INQAR autoverhuur Adrie Jonk. De verhuurder met meer dan 50 jaar ervaring!

 

Onze voordelen

  • Altijd inclusief BTW
  • Incl.100 km vrij per dag
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden

Nieuws

INQAR Haarlem

INQAR BIJ U IN DE BUURT

INQAR vestigingen vindt u door heel Nederland. Met zo'n 36 vestigingen zitten wij altijd in de buurt. De komende jaren zullen wij verder uitbreiden. Dat betekent voor u meer aanbod en gemak wanneer u een auto wilt huren.

INstap Actie Purmerend

Met onze promo Twingo rijdt u voordelig en comfortabel rond voor slechts €25 per dag en 150km vrij.

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan