INQAR Autoverhuur mobiliteitspartner NK Wielrennen 2019

INQAR Autoverhuur mobiliteitspartner NK Wielrennen 2019

INQAR Autoverhuur is officieel partner van Golazo Cycling NL B.V, de partij die in 2019 zeven “We Are Cycling” toertochten door heel Nederland en het NK Wielrennen in Ede organiseert.

Betrokken ondernemers
INQAR Autoverhuur is een franchiseformule van zelfstandige ondernemers. ‘Onze ondernemers kennen een hoge betrokkenheid bij lokale sportevenementen waaronder wielerkoersen’ vertelt Jaco Vink van INQAR Nederland. INQAR is de motor van de mobiliteit voor de organisatie van dit geweldige evenement. ‘We leveren vijftien auto’s; van parcourswagens tot bezemwagens. Alle auto’s zijn vooraf goed gecontroleerd en staan klaar voor het NK’ vertelt Gert Brandsen van het gelijknamige autobedrijf en franchisenemer bij INQAR. Hij is trots als lokale ondernemer uit Ederveen dat hij het NK kan ondersteunen met de auto’s. ‘Het is hard werken want we zorgen dat de auto’s de juiste bestickering hebben. We doen dit graag voor de regio en het levert voor ons weer naamsbekendheid op’ zegt Gert. Zo draagt INQAR met het officiële partnerschap het wielrennen in Nederland een warm hart toe en onderstreept daarmee een gezonde levensstijl.

Programma
Op woensdag 26 juni, zaterdag 29 juni en zondag 30 juni worden de Nederlandse Kampioenschappen Wielrennen gereden. Op woensdag zijn de tijdritten en op zaterdag en zondag vinden de wegwedstrijden plaats.