Over ons

Bij INQAR Autoverhuur & Shortlease kunt u terecht voor het huren van een auto, voor zo lang of kort als u maar wilt. Van een dag tot een paar maanden: wij hebben altijd de perfecte huurauto voor u paraat. Dat is te danken aan ons zeer ruime wagenpark. En ons stevige netwerk draagt daar uiteraard ook zijn steentje aan bij. Niet voor niks zijn wij al jarenlang dé partner in autoverhuur.

Ons werk draait om u. Dat merkt u als u met INQAR in zee gaat. Onze kennis van (huur)auto’s helpt u altijd aan het ideale vervoermiddel, wat uw budget ook is. Wij bieden voor ieder type en klasse huurauto een scherpe prijs en onze auto’s zijn altijd goed onderhouden en veilig. Wel zo belangrijk.

Voor meer huurinformatie kunt u 6 dagen per week contact met ons opnemen. Of laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Optimaal genieten van uw vakantie

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Naar actie

Acties bij uw lokale vestiging

Naast landelijke aanbiedingen hebben onze INQAR vestigingen veelal ook lokaal voordelige huuracties. Kijk snel bij uw vestiging in de buurt voor de huuracties.

Naar actie