voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging


In de Zuidwesthoek van Nederland, vlakbij de Belgische grens, vindt u ons: INQAR Ossendrecht. Dé autoverhuurder voor de meest geschikte huurauto, wanneer en hoe lang u hem ook nodig heeft. INQAR hebben wij op 1 januari 2015 aan onze naam toegevoegd. Maar dat verandert niks aan onze persoonlijke service en loyaliteit aan onze klanten. U dus. Wel kunnen wij u nu beter dan ooit van dienst zijn.

Onze voordelen

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden

voordelig autohuren ossendrecht

Nieuws

Ossendrecht netwerkbeurs goes

INQAR Ossendrecht op Contacta


3, 4 en 5 november stonden wij op de Contacta in Goes. De netwerkbeurs voor Zuidwest-Nederland. Meer info>

Voordelige Lenteactie

Het is lente dat betekent dat wij een zonnige voordelige huuractie hebben. Huur nu onze supervoordelige Twingo voor maar 25 euro per dag! Wij doen daar ook nog eens 100 km per dag bij. En alle prijzen zijn natuurlijk inclusief BTW.

Meer info

Zorgeloos een vakantieauto huren

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan