Flexibele mobiliteit

Bent u een zakelijke bestuurder? En bent u op zoek naar een auto voor 1 maand of langer?

Naast autoverhuur biedt INQAR Auto 123 ook shortlease voor contracten van 1 tot 24 maanden. Bij Shortlease 123 bent u flexibel en zit u niet vast aan een vast lease contract.

Bekijk hieronder wat shortlease opties en het complete aanbod op www.shortlease123.nl 

Shortlease 123 Citroën C1

PSA en Toyota besloten in 2002 om te starten met de ontwikkeling van een kleine shortlease middenklasse auto. De joint venture Toyota Peugeot Citroën Automobile in Tsjechië werd hiervoor gestart. In 2005 werd hier de Citroën C1 (evenals zijn broertjes de Peugeot 107 en Toyota Aygo) ontwikkeld. De verschillen tussen de drie zitten vooral in de vormgevingsdetails en de uitvoering, qua techniek zijn ze nagenoeg gelijk. Dat de shortlease auto populair is blijkt uit het feit dat in december 2005 de 100.000ste wagen werd gebouwd en slechts 3 jaar later de 1.000.000ste.

Een geweldig beweeglijke en zuinige shortlease auto met beheerste CO2-uitstoot die uitermate geschikt is voor gebruik in de stad. Kijk hier naar de tarieven.

 

Shortlease 123 Hyundai i20

De Hyundai i20 shortlease is een compacte hatchback uit het B-segment waarin onder meer de Opel Corsa, Volkswagen Golf en Renault Clio opereren. De huidige generatie werd in 2014 geïntroduceerd. Onder de kap is er te kiezen uit twee benzinemotoren met 75 en 84 pk. Een 1,1-liter diesel met 75 pk volgt in 2015. Kijk snel naar het scherpe shortlease tarief! 

Shortlease Seat Mii Style Shortlease 123

De Seat Mii shortlease is de nieuwste en kleinste telg in de Seat familie. Samen met zijn broers de Volkswagen Up! en de Skoda Citigo kwam de Seat Mii shortlease in 2011 op de markt. Door het samenwerkingsverband kunnen de drie wagens goedkoper geproduceerd wordt, wat resulteert in een lage prijs. Kijk hier naar de tarieven.

 

Skoda Rapid Elegance Shortlease

De Skoda Rapid Shortlease biedt het beste van twee werelden: hij is de perfecte shortlease gezinsauto, maar dan met scherpe lijnen, frisse elegantie en een pittige inborst. De verbazingwekkende binnenruimte geeft je flexibiliteit, mogelijkheden en oplossingen. Profiteer tevens van z’n innovatieve details, slimme veiligheidspakket en zuinige motor. Ja, alles van de Shortlease Skoda Rapid is erop gericht je dag nóg mooier te maken. Kijk hier naar de tarieven.

 

Shortlease 123 Citroën C4 Cactus

Opvallende Citroëns worden al gauw échte Citroëns genoemd. Maar om bijgeschreven te mogen worden in hetzelfde rijtje als de Lelijke Eend en DS, moet zo’n auto er niet alleen bijzonder uitzien, hij hoort ook comfortabel te rijden. En dat doet-ie. De Citroën C4 Cactus doet nauwelijks denken aan de weinig eigenzinnige compacte middenklasser waarmee hij zijn naam deelt. Kijk hier naar de tarieven.

Shortlease 123 Mazda CX-3

De shortlease Mazda CX-3 ziet er goed uit. De Shortlease prestaties zijn ruim voldoende, de Shortlease rijeigenschappen goed en de binnenruimte toereikend. Vierwielaandrijving heb je niet per se nodig en een automaat al helemaal niet. Daarom is de 120 met handbak wat ons betreft de beste optie! En afhankelijk van je Shortlease budget heb je daarbij keus uit vier uitrustingsniveaus, van ruim voldoende tot zeer compleet. Kijk hier naar de tarieven.

 Shortlease 123 Opel Astra Sports Tourer

De Opel Astra Sports Tourer Shortlease is de ruimste variant binnen de Astra Shortlease familie. Met de vormgeving van de Astra Sports Tourer Shortlease borduurt Opel vrolijk voort op het design van de Insignia Sports Tourer Shortlease. Met succes, want dit kleinere broertje is een plaatje om te zien. Een lekkere afgetrainde auto, stoer, waarmee Opel Shortlease definitief afrekent met de wat voorzichtige styling die we kennen uit vroeger tijden. Kijk hier naar de tarieven.

Shortlease 123 Ford Mondeo Wagon

Rijden doet de Ford Mondeo Wagon Shortlease zoals je dat van een Ford verwacht; aangenaam dynamisch. Vooral de directe manier waarop de shortlease auto op stuurcommando’s reageert, maakt hem tot een fijne stuurmachine. Voer je vervolgens het tempo in snelle bochten op, dan voel je hoe strak de shortlease auto door zijn dempers op de weg wordt gehouden. Toch is het absoluut geen stuiterbak; de balans tussen sportiviteit en comfort is goed voor elkaar. Kijk hier naar de tarieven.

 

 

Iedere donderdag bestelbus

Bent u opzoek naar een goedkope bestelbus voor 1 dag? Maak dan gebruik van onze donderdagaanbieding voor de verlengde en verhoogde bestelbus. 

Iedere donderdag voor slechts € 50,- !

 

Naar actie

Feestelijk voordeel

Wij vieren feest en u viert mee! Huur nu onze voordelige C1.

Naar actie