Over ons

INQAR is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen. Wij staan altijd voor klaar met een passend en flexibel aanbod en nemen u mee in kosteneffectief maatwerk, waarbij wij de belangen behartigen van u en uw mobiliteit. INQAR is boven alles een betrouwbare partner met oog voor de wensen en vervoersbehoeften van collega-ondernemers. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen.

Onze tarieven en condities zijn afgestemd op de Nederlandse markt en aangepast aan lokale omstandigheden.  

Daarmee biedt INQAR Auto 123 u, als consument en het bedrijfsleven de beste mogelijkheden voor het efficiënt huren van personen- en bestelauto’s. 

INQAR Auto 123 is gevestigd in Oss, vlakbij Uden en Veghel. Deze plaatsen behoren tot ons werkgebied en bieden wij derhalve ook een haal-en brengservice.

Huurvestiging OssINQAR Auto 123
Gasstraat-Oost 11M
5349 AH Oss
Tel: 0412-743111

 

Optimaal genieten van uw vakantie

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Naar actie

Zomerspecial A & B Klasse

U huurt al  een Citroën C1 KILOMETERVRIJ voor een hele week voor € 149,- of een Ford Fiesta voor € 195,-  Bekijk hier de aanbieding!

Naar actie