Wagenpark

KLIK HIER VOOR DE TARIEVEN (PERSONENAUTO’S)

 

KLIK HIER VOOR DE TARIEVEN (BESTELWAGENS)  

 

Aanbod (Personenauto’s)

Wilt u een weekendje weg? Of gewoon een dagje uit?

Voor slechts €17,50 inclusief btw rijdt u 24 uur lang rond in deze fijne stadsauto. Voor die huurprijs legt u 100 km af. Liever wat verder van huis? Per extra gereden kilometer betaalt u € 0,15. Voor de prijs hoeft u het dus niet te laten!

Wanneer je een weekendje weg gaat is het erg handig om een auto te huren, wanneer u zelf geen auto heeft of een te klein formaat heeft voor uw bagage, u kunt  al een auto huren voor het hele weekend vanaf € 39,- !

Een weekend geldt vanaf vrijdag middag 17.00 t/m maandagochtend 08.00!

Gaat u met een gezelschap een dag, weekend of een week weg, dan heeft keuze uit een aantal ruime MPV’s waarin ruimte is voor 7 personen en bagage!

 

Aanbod (Bestelwagens)

Gaat u verhuizen of moet u gewoon wat spullen vervoeren?

Voor alle zaken die niet in een normale personenauto passen, is een verhuisbus huren een ideale uitkomst. U kunt een grote aankoop ook laten bezorgen, maar dat is vaak duur. Voor het prijsverschil kunt u gemakkelijk een busje huren.

Bij INQAR Auto 123 heeft u keuze uit diverse bestelwagens.

Een ruime bestelbus of een uitgemeten bakwagen met laadklep, maakt het verhuizen een stuk eenvoudiger

Een bakwagen met laadklep is een ideaal bus om te huren als je gaat verhuizen. Ook als je om een andere reden veel of grote objecten moet vervoeren is een bakwagen handig om te huren.

Door de hydraulische laadklep kunt u eenvoudig de zwaardere en grote objecten in de verhuisbus schuiven.

Heeft u extra hulpmiddelen nodig die handig zijn tijdens het verhuizen? INQAR Auto 123 biedt;  steekwagens, verhuisdekens, verhuisdozen en spanbanden. Deze verhuishulpmiddelen kunt bij uw bestelbus erbij reserveren.    

 

Iedere donderdag bestelbus

Bent u opzoek naar een goedkope bestelbus voor 1 dag? Maak dan gebruik van onze donderdagaanbieding voor de verlengde en verhoogde bestelbus. 

Iedere donderdag voor slechts € 50,- !

 

Naar actie

Feestelijk voordeel

Wij vieren feest en u viert mee! Huur nu onze voordelige C1.

Naar actie