online auto huren

Er is heel wat te zeggen voor reizen met het openbaar vervoer. Met tram, bus of trein reist u milieuvriendelijk, kunt u onderweg nog wat lezen en bent u de files de slim af. Maar soms bent u op eigen vervoer aangewezen; bijvoorbeeld wanneer u veel plekken op één dag wilt bezoeken, wanneer u op tijden reist waarop het openbaar vervoer niet rijdt of wanneer. Op zulke momenten kunt u een auto huren.

Nederland kan voor de huur van zuinige, praktische en betrouwbare auto’s terecht bij INQAR. Of u nu met vrienden een toeristische route gaat volgen, als vertegenwoordiger verschillende klanten langsgaat of een een inboedel moet verhuizen, wij hebben de auto die bij uw missie past.

Online uw auto huren

INQAR heeft 36 vestigingen. Met 36 vestigingen verspreid over het land kunt u de auto huren waar u maar wilt. INQAR is altijd dichtbij. Selecteer uw gewenste vestigingen en bekijk het aanbod aan 'voertuigen' om de huurauto te kiezen die u het meest aanspreekt.Kies de datum wanneer u een auto wilt huren en  u treft gedetailleerde informatie over de auto en ziet u de prijzen. Interesseert deze auto u, dan reserveert u die meteen online. Snel geregeld.