Jaco Vink aangesteld als directeur INQAR

Jaco Vink nieuwe directeur INQARAmersfoort, 28 augustus 2018 | Franchiseorganisatie INQAR Autoverhuur & Shortlease heeft Jaco Vink aangesteld als nieuwe directeur. Daarmee volgt hij de huidige ad-interim directie, Tom Gunther, op. INQAR zet met de aanstelling van Jaco Vink een volgende stap in het verwezenlijken van haar ambitieuze doelstellingen. Jaco Vink zal per 1 september starten in zijn functie bij de landelijke autoverhuurformule.

Franchiseformule INQAR, een autoverhuurnetwerk met 29 vestigingen in Nederland en een vloot van ruim 3.000 voertuigen, is dit jaar verzelfstandigd. De ondernemers hebben zich verenigd in een coöperatie. Tom Gunther heeft het overname proces begeleid en tijdelijk de aansturing van de franchiseorganisatie voor zijn rekening genomen. Met de aanstelling van Vink ligt de focus voor de aankomende jaren dan ook op verdere groei van netwerk en vloot.

Dé klik
Er was meteen een spreekwoordelijke klik tussen Vink en de Raad van Bestuur van INQAR. Vink heeft ruime franchise-ervaring in de automotivebranche. Zo heeft hij reeds een franchiseorganisatie aangestuurd nadat hij bij de BOVAG eindverantwoordelijk was voor de aangesloten autoverhuurbedrijven. De laatste jaren was Vink automotive ondernemer in het buitenland. Zijn brede ervaring maakt dat Vink bij uitstek de geschikte kandidaat is voor de doorontwikkeling van de INQAR-autoverhuurformule. Jaco Vink: “Ik zie INQAR als een uitdagende club van ondernemers met veel potentieel. De mobiliteitsbranche vraagt steeds meer om flexibiliteit en creativiteit. INQAR gaat daar een relevante rol in spelen.”