INQAR Mobiliteitspartner NK Wegwielrennen 2018

INQAR Sponsor NK wegwielrennen 2018Amersfoort, 12-06-2018 | INQAR is dit jaar officiële mobiliteitspartner van het NK Wegwielrennen dat dit jaar op de Brabantse Wal wordt verreden op 27 juni, 30 juni en 1 juli. INQAR voorziet de organisatie van personenauto's, personenbussen en bestelwagens. Daarmee is de landelijke autoverhuurder dé officiele mobiliteitspartner van het NK Wegwielrennen in 2018. Naast de wegwedstrijd voor de heren en de dames zal ook de tijdrit verreden worden.  

Het NK Wegwielrennen vindt vlak voor de Tour de France plaats. De wielergekte is de laatste jaren toegenomen vanwege de Nederlandse successen zowel bij de heren als bij de dames. 

Ondersteunen met expertise
INQAR is een franchiseformule van zelfstandige ondernemers. Dennis Hutjes van INQAR Nederland:  “Onze ondernemers kennen een hoge betrokkenheid bij lokale sportevenementen waaronder wielerkoersen. Wielrennen leeft weer helemaal in de samenleving. De prachtige prestaties van onder andere Tom Dumoulin en Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen dragen daar natuurlijk aan bij. Wij zien de sport en in het bijzonder de wielersport als een uitgelezen kans om onze naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast ondersteunen wij, als autoverhuurder en wielerliefhebber, de organisatie graag met onze expertise om het NK Wegwielrennen mede mogelijk te maken.”

Logistiek huzarenstukje
INQAR heeft ervaring met het sponsoren van een wielerprofronde gesponsord. "Het ondersteunen van de organisatie met mobiliteit is altijd weer een logistiek huzarenstukje. De auto's komen uit het hele land. In totaal leveren we bijna 20 auto's; van personenauto's tot aan bakwagens. Alle auto's worden vooraf goed gecontroleerd en voorzien van de herkenbare INQAR huisstijl. Doel is dat de organisatie zich volledig kan focussen op de organisatie van het Nederlands Kampioenschap."

Programma
Woensdag 27 juni
NK Tijdrijden diverse categorieën Bergen op Zoom

Zaterdag 30 juni
NK Wegwedstrijd dames en beloften Nispen - Hoogerheide
NK Toertocht voor recreatieve fietsers

Zondag 1 juli
NK Wegwedstrijd heren Nispen - Hoogerheide

Meer informatie over het NK Wegwielrennen is te vinden op de website van de KNWU: https://www.nk2018.nl/