Missie & Visie

Mobiliteit is onmisbaar. Daarom is het de missie van INQAR Autoverhuur & Shortlease om onze klanten, zowel particulier als zakelijk, de beste mobiliteitsoplossingen te bieden. Want iedere situatie, ieder moment, vraagt om een specifieke oplossing. Vaak weet de klant zelf het beste wat hij nodig heeft. En dat is prima. Maar wij zijn er dan altijd om mee te denken. Het bieden van duurzame mobiliteit en een optimaal serviceniveau: dat is onze opdracht.

Als franchisegever willen wij onze franchisenemers de beste ondersteuning geven zodat zij zich volledig kunnen richten op hun core business: het bieden van op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen. Door ons huurproduct continu te blijven ontwikkelen en vanwege onze diepgewortelde knowhow slagen wij hier keer op keer voor u in.

De wereld verandert en het mobiliteitsvraagstuk wordt steeds veeleisender. De vraag naar maatwerk neemt toe terwijl er wel standaardtarieven verlangd blijven worden. Dat vraagt vakmanschap en innovatief vermogen. Met behulp van ons krachtige netwerk streeft INQAR Autoverhuur & Shortlease ernaar een onmisbare rol te spelen op de Nederlandse mobiliteitsmarkt.

INQAR autoverhuur en shortlease