Handig om te weten

Wat is de minimale leeftijd?
Wij verhuren personenauto's, bestelwagens en vrachtwagens aan personen die de minimale leeftijd van 18 jaar die in bezit zijn van een geldig rijbewijs, voor bestuurders onder de 21 jaar en/of bestuurders die hun rijbewijs korter als een jaar in bezit hebben geldt wel een verhoogd eigenrisico bedrag van Euro 150,00 per schadegeval.
 
Moet ik mij legitimeren?
Naast een in Nederland geldig rijbewijs hebben wij nog een tweede legitimatie nodig, zoals bv. een geldig paspoort of Europees Identiteitsbewijs. Zonder dubbele legitimatie worden er geen voertuigen uitgegeven. 
 
Kan ik borg met contant geld voldoen?
Neen, borgstelling voor personen-, bestel- en vrachtwagens kan alleen met pin of een Creditcard (m.u.v. American Express).
 
Hoe hoog is de borg?
Voor uw en onze veiligheid accepteren wij geen contante geldbedragen. De borg die voldaan dient te worden voor het huren van een auto is Euro 500 + huursom bij personenauto's en bedrijfsauto's. Voor specials en overige luxe voertuigen is de borg Euro 1000 + huursom. 
 
Mogen meerdere bestuurders in een huurauto rijden als ik hem huur?
Het is niet toegestaan andere, dan vooraf met naam genoemde bestuurders, in een van onze wagens te laten/doen rijden. 
 
Hoe zijn de huurauto's verzekerd?
Al onze auto's zijn voorzien van een all-risk verzekering tezamen met een schade ongevallen en inzittende verzekering voor alle zitplaatsen in de auto. Indien u van plan bent met een wagen richting buitenland te gaan, bent u verplicht dit bij de reservering aan te geven. Wij kunnen dan nog eventueel extra verzekeringen afsluiten, èn de Groene Kaart klaar hebben liggen als u de wagen komt afhalen! Onze personen- en bestelwagens zijn in principe verzekerbaar in West Europa. Bij twijfel bellen!

Wat is een weekendtarief?
Een weekendtarief is geldig van zaterdag 09.00 tot maandag 08.00 uur.
 
Wat is een lang weekendtarief?
Een lang weekend is geldig van vrijdag 08.00 uur tot dinsdag 08.00 uur of van donderdag 08.00 uur tot maandag 08.00 uur.
 
Voor alle overige Standaard Voorwaarden verwijzen wij u kortheidshalve naar de site van de Bovag. www.bovag.nl, op onze website of zie ze in bij ons aan de balie.