Aanbod Mazda autoverhuur

Mazda is een sportief automerk van Japanse makelaardij. Het design van de Mazda is verfijnd en frivool. De motoren van Mazda zijn zeer betrouwbaar en zorgen voor veel rijplezier. INQAR heeft daarom ook een breed aanbod aan Mazda's te huur. Van het compacte huursegment tot aan de ruimere luxe klasses.

Mazda 2

Mazda 2 huren bij INQARDe Mazda 2 is een compacte flexibele auto. Je kunt er makkelijk met z'n tweëen mee op pad, maar indien noodzakelijk ook met z'n vieren. Het is een flitsend model in zijn klasse.


Mazda 3

Mazda 3 huren bij INQARDe Mazda 3 is een volwassen C-klasse auto. Ideaal voor de langere stukken en de zakelijke rijder, maar toch ook zeer wentbaar en sportief.

 
Mazda CX3

Mazda CX3 Huren bij INQAR
De Mazda CX3 is een speelse cross-over. Met de CX3 rijd je met een big smile naar je bestemming ook al is dat de supermarkt. Je zit in de CX3 net even wat hoger waardoor je prima zicht hebt op de weg. Een stoere veilige huurauto.

Mazda 6

Mazda 6 huren bij INQARDe Mazda 6 is een royale personenauto en van alle gemakken en luxe voorzien. Dit model kan zich uitstekend meten met de concurrenten van zoals Volkswagen, Audi of Volvo. Een heerlijk reisauto voor bijvoorbeeld vakanties.

Mazda CX5

Mazda CX5 huren bij INQARDe Mazda CX5 is een echte SUV. Met deze auto overzie je alles. Toch voel je je met dit model van Mazda overal thuis. In de stad, op de snelweg of op een zandweg.

 

Mazda MX5 (cabrio)
Mazda MX5
De Mazda MX5 is een van de leukste en meest sportieve cabrio's die er zijn.  

KIES UW VESTIGING EN HUUR EEN MAZDA