Een busje huren. Ruime keuze en extra voordelig bij grotere afstanden!

Autoverhuur InQar La Blanche Maastricht

Al ruim 60 jaar leverancier voor personenbussen en bestelbussen in Maastricht en omgeving. Ook voor grotere afstanden af te leggen bieden wij extra voordelige tarieven aan.

Bekijk ons ruim assortiment van verschillende (verhuis) bussen. Bij ons kunt u al een Combi huren (Caddy, Berlingo) vanaf €10,00 (per uur).

Ook grotere bestelbussen zijn leverbaar vanaf 2,5m lengte tot een verhuiswagen met laadlift voor de grotere verhuizingen.

Het is goed om te weten dat wij onze verhuur tarieven baseren op totaalprijzen. Hiermee bedoelen we dat er niet achteraf nog onverwachte kosten bijkomen. In de huur prijzen genoemd op onderstaande webpagina, zitten de volgende zaken verwerkt:

  • Gedeeltelijk afgekocht eigen risico
  • Inzittenden verzekering
  • BTW
  • Aantal vrije kilometers

Voor advies over de auto's en bijhorende verhuur tarieven kunt u gerust contact opnemen met onze sales en support afdeling.
Let er op dat het uur of halve dag tarief enkel op de dag zelf te reserveren zijn met uitzondering van de zaterdag en zondag, dan kunt u enkel voor een hele dag de bus huren.

Wanneer u op zaterdag tussen 17:00-18:00 uur een busje op wil halen en retourneren voor zondag ochtend 09:00uur, berekenen wij een halve dag huur.

Een huurdag voor een bus start om 08:00 uur 's ochtends en eindigt om 17:30 uur. Een halve dag geldt van 08:00-13:00 uur of 13:00-17:30 uur.

Autoverhuur INQAR La Blanche is uw partner om een busje te huren in Maastricht en omgeving.