Auto huren in Leiderdorp

AANBOD PERSONENAUTO'S

AANBOD VRACHTVervoer 

Er is heel wat te zeggen voor reizen met het openbaar vervoer. Met tram, bus of trein reis je milieuvriendelijk, kan je onderweg nog wat lezen en ben je de files te slim af. Maar soms ben je op eigen vervoer aangewezen; bijvoorbeeld wanneer je veel plekken op één dag wilt bezoeken, wanneer je op tijden reist waarop of waarheen het openbaar vervoer niet rijdt. Op zulke momenten kan je een auto huren.

In Leiderdorp kan je voor de huur van zuinige, praktische en betrouwbare auto’s terecht bij Huurmij. Of je nu met vrienden een toeristische route gaat volgen, als vertegenwoordiger verschillende klanten langsgaat of een inboedel moet verhuizen, wij hebben de auto die bij je missie past.

Online auto huren

In Leiderdorp is één van de vestigingen van Huurmij gevestigd. Met 4 kantoren in de regio Rijnland kan je de auto huren in Leiderdorp en afleveren in Leiden, Alphen aan den Rijn of Hoofddorp. Kijk hierboven bij 'voertuigen' om de huurauto te kiezen die je het meest aanspreekt. Op de pagina met gedetailleerde informatie over de auto zie je de tarieven. Interesseert deze auto je, dan kan je die direct reserveren.


INQAR Huurmij Leiderdorp

Voordeel voor € 25,- per dag

Huur nu onze supervoordelige Promotieauto voor maar € 25,- per dag inclusief btw en 100 km vrij.

 

Naar actie