Shortlease

Wat is shortlease?
Heeft u een eigen bedrijf en wilt u uw werknemers tijdelijk vervoer bieden? Heeft u te maken met seizoenspieken en is een leasecontract u te langdurig? De gulden middenweg tussen huren en leasen is een auto shortleasen. Hierbij least u een auto voor minimaal een maand, waarna u de huurvoorwaarden aan het gebruik kunt aanpassen.

Shortlease particulier of zakelijk
Particulieren kunnen ook bij ons terecht. Zit u bijvoorbeeld tijdelijk tussen twee banen en heeft u voor een aantal maanden particulier een voertuig nodig dan bieden wij hiervoor met shortlease de juiste oplossing. Eventueel kunt u de auto aansluitend weer zakelijk gaan rijden.

Supershortlease.nl
Omdat de vraag naar shortlease de laatste jaren aanzienlijk is gegroeid, heeft INQAR Huurmij een speciale website voor shortleasen gebouwd. Bekijk hier alle personenauto’s en bestelwagens die u voor korte of lange termijn kunt leasen. Ook de tarieven treft u er duidelijk vermeld aan.

Supershortlease logo

Optimaal genieten van uw vakantie

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Naar actie

Voordeel voor € 25,- per dag

Huur nu onze supervoordelige Promotieauto voor maar € 25,- per dag inclusief btw en 100 km vrij.

Naar actie