Auto huren in Leiden

AANBOD PERSONENAUTO'S

AANBOD VRACHTVervoer 

Met het openbaar vervoer door de regio Rijnland reizen is milieuvriendelijker en soms goedkoper dan het rondrijden in een eigen auto. Maar soms wil je zaken vervoeren of plekken bezoeken die met het reizen in bus of trein onmogelijk zijn. Op zo’n moment is een auto huren in Leiden een verstandige zet. Bij Huurmij heb je de keuze uit een groot aantal verschillende personenauto’s en bedrijfswagens tegen lage tarieven. Bekijk ze en reserveer via deze website.

Wat kost een auto huren?

Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en Hoofddorp kennen elk een vestiging van Huurmij. Dit is wel zo prettig, want zo kan je de huurauto ophalen en inleveren bij de vestiging van je keuze. Voor de prijs maakt dit niets uit. Over de prijs gesproken: deze vind je door op de auto te klikken die je interesseert. Bij de technische informatie zie je ook het huurtarief, ingedeeld op een huurtermijn van 1-3 dagen, 4-6 dagen, 7+ dagen, 14+ dagen of 21+ dagen.

Reserveer hem via deze website

Wil je een auto huren in Leiden of omstreken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk online de huurtarieven en regel online je autohuur. Telefonisch reserveren is ook mogelijk, bel ons op 071 - 5 820 820.


Huurmij Leiden

Voordeel voor € 25,- per dag

Huur nu onze supervoordelige Promotieauto voor maar € 25,- per dag inclusief btw en 100 km vrij.

Naar actie

Personen- bussen wintersport- deal

Gezellig met zijn allen op wintersport in een 9-persoonsbus van INQAR Huurmij

Naar actie