Auto huren in Leiden

AANBOD PERSONENAUTO'S

AANBOD VRACHTVOERTUIGEN

Met het openbaar vervoer door de regio Rijnland reizen is milieuvriendelijker en vaak goedkoper dan het rondrijden in een eigen auto. Maar soms wil je zaken vervoeren of plekken bezoeken die met het reizen in bus of trein onmogelijk zijn. Op zo’n moment is een auto huren in Leiden een verstandige zet. Bij Huurmij heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende personenauto’s en bedrijfswagens tegen lage prijzen. Bekijk ze en reserveer via deze website.

Wat kost een auto huren?

Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn kennen elk een vestiging van Huurmij. Dit is wel zo prettig voor u, want zo kunt u uw huurauto ophalen en inleveren bij de vestiging van uw keuze. Voor de prijs maakt dit niets uit. Over de prijs gesproken: deze vindt u door op de auto te klikken die u interesseert. Bij de technische informatie ziet u ook de huurprijs, ingedeeld op een huurtermijn van 1-3 dagen, 4-6 dagen, 7+ dagen, 14+ dagen of 21+ dagen.

Reserveer hem via deze website

Wilt u een auto huren in Leiden of omstreken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bekijk online de huurtarieven en regel online uw autohuur door het formulier in te vullen. Telefonisch reserveren is ook mogelijk: bel ons hoofdkantoor op 071 - 5 820 820.

Huurmij Leiden

Optimaal genieten van uw vakantie

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Naar actie

Voordeel voor € 25,- per dag

Huur nu onze supervoordelige Promotieauto voor maar € 25,- per dag inclusief btw en 100 km vrij.

Naar actie